20101102 U13 fodbolddrengenes hollandstur (64 billeder)

Klik på et billede for at se en forstørrels


 

Hollandstur

U13 drengene fra IK Rosendal fodboldafd. har i efterårsferien være på en fire dage lang tur til den internationale fodboldturnering Tour Holland, som spilles i Zwolle i Holland. Turen blev gjort mulig ved hjælp af tilskud fra Sparekassen Hobro Cup, som er det årlige indefodboldsstævne som klubben arrangere, og hvor en del af overskuddet anvendes til at give ungdomsholdene i klubben mulighed for en udlandstur, derudover var Føtex sponsor ved mad og drikkevarer til turen

De 13 spillere og fire ledere fra klubben rejste til Holland i bus, sammen med to andre jyske hold . I Zwolle var holdet indkvarteret i Summer Camp Heino, hvor hovedparten af de 50 deltagende hold var indkvarteret. I tuneringen var der deltagelse af hold fra Polen, Tyrkiet, Holland og Danmark.

IK Rosendal var tilmeldt U13 rækken, som havde deltagelse af 16 hold fra forskellige lande og i den indledende pulje var der tre danske hold og et hollandsk. Efter tre meget tætte kampe, med 2-1 over Blovstrød, 3-2 over Ølgod og i puljefinalen 1-0 over SVI Zwolle 2, endte holdet som puljevinder. Dermed kvalificerede holdet sig til semifinalen, som igen var mod det lokale hold nemlig SVI Zwolle 1 og efter en meget tæt kamp måtte drengen forlade banen med et nederlag på 1-0, med et mål i slutminutterne. Dermed skulle der spilles bronzekamp og her rejste drengene sig efter nederlaget i semifinalen og vandt en sikker sejr på 2-0 over Allerød. Herefter kunne en flok trætte drenge drage hjem med medaljer og en stor pokal, som bevis for den flotte præstation.

Holdet bestod af Peter Olesen, Nicklas Møller Jensen, Mads Carøe Sørensen, Mathias S. Christiansen, Mike Mortensen, Mads Mikkelsen, Emil Andersen, Harry T., Jonas K. Pedersen, Jesper Johnsen, Andreas Friberg, Simon S. Hansen og Jesper Kannegaard.

Trænerteamet var Jens Mortensen, Henrik Christiansen, Jacob Christiansen og Henrik Andersen.