20071027 Senior afslutning i Rosendalhallen album 1

20071027 Senior afslutning i Rosendalhallen album 2

20071027 Senior afslutning i Rosendalhallen album 1 (29 billeder)

Klik på et billede for at se en forstørrelse.


 

Fodbold Afslutning 2007

Lørdag d. 27/10-07 var der afslutning i I.K. Rosendal Fodbold. Der var ca. 90 tilmeldt til festen.
Festen startede kl. 18 med velkomst og siden et godt ta´ selv bord, leveret af Slagter W. Petersen.
Menuen bestod af Forret: Eksotisk kylling salat. Hovedret: Div. salater, krydder kartofler, kold bearnaise og en kanon god oksefilet, udskåret af slagtermesteren selv. Dessert: Tiramisu.
Denne menu så ud til at behage gæsterne. For som slagtermesteren efterfølgende har sagt. Jeg har aldrig været udsat for noget lignende. I æder som i aldrig har fået noget at spise. Slagteren udgik nemlig for kød. Han havde beregnet ca. 22 kg kød, hvor man ellers kun skulle have 18 kg kød.

Under middagen mellem hovedretten og desserten fik vi lidt musikalsk underholdning. Det var det ”KANON” gode band ”STARTURN” der spillede op til lidt dans, så der kunne blive plads til lidt dessert bagefter. Starturn skulle også have spillet op til dans, men var kommet til at dobbelt booke aftenen. Som kompensation ville de give en 6-7 numre inden de skulle videre til deres næste arrangement for deres fejl. Der var virkelig stor opbakning til Starturn. Dansegulvet var fyldt fra start til slut. Vi siger mange tak for dette virkelige gode show.

Efter middagen var der præmie uddeling ved trænerne/holdledere. Der uddelt præmier for serie 4 blev årets spiller Kristian Nissen, fidus og træningsfliden gik til Steffen Miller, til slut blev Patrick ”Paddy” Madsen Årets kammerat. For serie 5 uddeltes pokalerne til Thomas Floor som spillernes stemte ind som suveræn bedste på andet holdet. Herudover uddeltes pokalen for størst fremgang på holdet til Per Stougaard.

Efter præmie overrækkelse, blev der spillet op til dans. Bandet der spillede var ”SUPPÉ BAND”. De spillede en god gang blandet dansk og udenlandsk musik. De spillede rigtig godt og var en god erstatning for ”STARTURN”. Der blev efter en lidt stille start på dansegulvet, ellers gået til den. Der var mange der så ud til at nyde den levende musik, i stedet for en jukeboks. Festen og dansen forsatte til omkring kl. 3. Da kunne musikken ikke længere.

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne sige mange tak til senior udvalget for denne afslutning. Det var helt perfekt. Alt forløb uden problemer.
Jeg vil også gerne sige mange tak til de hjælpere, som stod i køkkenet og i baren. Uden dem havde vi der arrangerede denne fest ikke haft tid til festen.
Derudover skal vi også takke: Løvekiosken i Mariager v/Søren Petersen, som leverede drikkevarer.
Slagter W. Petersen v/Michel og frue, som leverede den gode mad.

Jeg håber at alle har haft en god aften og at man vil deltage igen i 2008. Jeg syntes at vi i I.K. Rosendal fodbold, er ved at finde ind i en rigtig god stemning blandt trænere, spillere, forældre og bestyrelse, som gør at sådan nogle arrangementer kan lykkedes. Som formand vil jeg gerne sige:

TAK FOR SÆSONEN 2007. HÅBER VI SES I 2008. TAK TIL ALLE HJÆLPERE, TRÆNERE, FORÆLDRE OG IKKE MINDST MINE MED BESTYRELSES MEDLEMMER. GLÆDER MIG TIL EN NY SÆSON MED JER ALLE.

GOD JUL OG ET GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR.
JENS M. ØLAND
I.K ROSENDAL – FODBOLD