Velkommen til IK Rosendal  
 
FORSIDE SIH FODBOLD GYMNASTIK HÅNDBOLD BADMINTON NYHEDER/FOTO PETANQUE FOLKEDANS KLUBBLADET STØTTEFORENING HALLEN
  Lederpokalen 2006 til  Søren Østergaard

mailto:webmaster@ikrosendal.dk

                   
 


Niels Leth overrækker blomster til SØREN ØSTERGAARD

 
 

 

 
Lederprisen 2006

Årets lederpris blev i år givet til vor alles uundværlige klubbladsredaktør SØREN ØSTERGAARD. Indstillingen kom fra flere sider, hvilket blot beviser, at Søren er en ildsjæl af format med arme og ben i mange lejre.

Først og fremmest har Søren været redaktør for klubbladet i Rosendal fra 85 – 92 og igen fra 99 og til i dag. Det er mange år, hvor Søren har skrevet om stort og småt i
I.K. Rosendal. Han har skrevet om hverdagen i foreningerne, berettet om forskellige arrangementer, endog med mange dejlige fotos. Samtidig har Søren også selv stået for at alle informationer er kommet ud til alle medlemmer og borgere i Hørby området. Søren er også altid klar til at hjælpe og vejlede vi andre med tekster og andet hvis der er behov for det.

Til SIH’s 25 års jubilæum lavede han et ekstra stort jubilæumsnummer, til det bruger ”man” selvfølgelig lige en uges ferie… helt frivilligt.. Stor opbakning også fra familien.

Al den tid Søren bruger på klubbladet, har en stor værdi for os i klubberne. Udover at servicere os med klubbladet, kan Søren også lade et par oplysninger ”sive” til dagspressen, når der sker noget i Hørby området.

Søren dyrker selv gymnastik, på klubbens bedste herrehold  - og hjælper altid gerne i forbindelse med forskellige arrangementer, opvisninger, Hammerumturen m.m. Søren er også en af klubbens uundværlige frivillige hjælpere i cafeteriet, og nu også hjælpetræner i fodboldklubben, hvor den mindste i børneflokken på tre spiller med.

Søren er en person der tager udfordringerne op, og med sin rolige, vellidte fremtræden bidrager han med utrolig meget til vores lille lokale samfund i Hørby området – og I.K.Rosendal.

TILLYKKE SØREN – den er velfortjent.

Et stort TILLYKKE fra os alle.. og TUSIND TAK FOR DIN INDSATS.
 
 
 
 
 
 

 

 
FORSIDE SIH FODBOLD GYMNASTIK HÅNDBOLD BADMINTON NYHEDER/FOTO PETANQUE FOLKEDANS STØTTEFORENING HALLEN