Lederpokalen 2005 til Vera Olesen

Jeg – H.C.A. har af SIH, fået den ære at overrække årets lederpris.
Her i I.K.Rosendal er I så heldige, at have så mange dejlige mennesker i oplandet. Forældre som bakker op om børnenes sport er stor, nogle tilbyder deres hjælp til cafeteriedriften, andre tilbyder sig som trænere og ledere i klubben. Andre fester bare – ja se nu f.eks. de festoriginaler, som har arrangeret denne flotte revyfest – revyfestudvalget har pyntet hallen til ære for mig ! Det skal I have tak for - og revyaktørerne og musikerne har endog indbudt mig til at være en del af deres revy – som en fødselsdagsgave.... Tak for det
Lad os give dem alle en hånd for deres store arbejde!!!
Ja jeg har jo 200 års fødselsdag – men I har jo 25 års jubilæum i år. Tillykke med det.
Man har derfor også i sit valg af årets Lederpris 2005, taget et tilbageblik. I har jo haft rigtige mange kandidater her i klubben – det har været meget svært at vælge – Men man har valgt at kigge nærmere på en helt speciel dame som selv har rundet et par gange - !! som har været med i alle 25 år..ja i hørte rigtig – hun var med da SIH – Sammenslutningen af Idrætsforeninger i Hørby blev stiftet. Men det afholder selvfølgelig ikke damen i fortsat at dygtiggøre sig på diverse leder og trænerkurser.

Hele sit liv har hun brændt for gymnastikken, været aktiv gymnast i foreningen og været instruktør for både børn og voksne. De sidste år er instruktørgerningen kommet seniorgymnasterne til gode. Hun er altid velforberedt, stiller krav, fastholder og inspirerer gymnasterne, samt nyder værdien af det sociale samvær efter endt træning, der styrker fællesskabet yderligere. Det er også damen som står for sangaftenerne i klubhuset, som sidste år rundede aften nr. 100.. Ja hun er godt nok ihærdig . den unge dame som stadig cykler, traver og spiller petanque som en anden ung kvinde..

Nu har I jo alle gættet hvem vi skal se her på scenen – det er faktisk første gang at årets lederpris gives til samme modtager.. ja hun fik faktisk også prisen tilbage i 1987. I den senere tid har hun modtaget flere andre priser, og senest DGI’s guldnål, for aktiv og ihærdig indsats for ildsjæle Det giver næsten sig selv - … Vi vil gerne se Vera Olesen her oppe for at modtage Lederprisen i I.K. Rosendal 2005.

Tillykke - Blomster…. – og pokal…

Man var faktisk ved at blive nervøse for skulle miste dig for noget siden ?.. du mødte formanden nede i byen – og ville lige have at par ord under 4 øjne… og ja hvad tænker man… nu vil hun nok nyde sit otium ?? – men nej ikke dig Vera.. du forespurgte såmænd på om ikke ældregymnastikken kunne skifte navn - til seniorgymnastik??
Jeg synes vi skal rejse os og give Vera en rigtig stor hånd. Måske mødes vi her til min 300 års fødselsdag?