Lederpokalen 2013 til Marlene Høst

Årets leder i IK Rosendal blev formanden i SIH Marlene Høst - Fotos: Henrik Spanggaard


Der følger en røverhistorie med - Marlene fortæller:
Lederpris.​.. ja der tog de sgu R.... på mig.. Jeg har hentet check og lavet tale til en anden - men de havde haft gang i et helt komplot - flere af klubberne og bestyrelse​n i SIH.. ja selv SPAR NORD var jo så en aktiv medspiller :-)

Årets lederpokal
Tekst Merete Andersen
Årets lederpokal går denne gang til en person, der i den grad er = IK Rosendal. Hun har igennem mange år været en yderst vigtig drivkraft i Rosendal, og selv om hun ikke er ”indfødt”, så har det he-le tiden været 100%. Hun brænder for at gøre alle tilfredse. Hun siger hendes mening, og er ikke altid enig. Der er ikke langt fra idé til handling og iscenesættelse.

Forleden sagde hun: ”Jeg elsker simpelthen at have gang i alle gryder”…det vil sige: hjælpe i cafeteriet, være holdleder i fodbold, male kulisser til revyen, ordne indretningen i caféområdet, fikse ny kopimaskine, foreningsEl, styre SIH og meget meget mere…og så er der jo også en del sangskriveri i fritiden.

Basen er SIH, hvor der bliver ydet en stor indsats. Ekstra meget tid er der brugt i forbindelse med byggeriet af den nye hal, hvor der er hjulpet med indkøb af møbler og diverse inventar. Julekalenderen bliver der arbejdet meget med, så klubberne bl.a. kan få hjælp til at betale af på deres lån til halbyggeri. Hun er også altid klar til at give en hjælpende hånd med i cafeteriet, hvis der liiiige mangler en. Hun er simpelthen foreningsmenneske med stort F.

HUN ELSKER DET HELE.

Årets lederpokal går til en utrættelig ildsjæl - lederpokalen går til Marlene Høst