SPAR NORD & SIH’s LEDERPRIS 2017

Sammenslutningen af Idrætsforeninger i Hørby, er glad for, at SPAR NORD hjælper os med at sætte pris på en af vores ildsjæle i I.K.Rosendal.

Sidste søndag morgen stod en flok forventningsfulde piger klar – de skulle med bus til Fortuna Hjørring, hvor flere I.K.Rosendal spillere skulle spille for kamp – og nogle skulle løbe ind med damerne til deres kamp efterfølgende.

En overraskelse fra morgenstunden blev det til inden bussen skulle afgå. Lars Lassen, repræsentant fra SIH, stod nemlig klar med blomster, pokal og hele 5.000,- til at kåre årets SPAR NORD og SIH’s LEDER i I.K. Rosendal. Halvdelen går til lederen, og de sidste 2.500,- øremærkes til en aktivitet i I.K.Rosendal.

Valget var i år faldet på vores travle fodboldformand, Pia Poulsen. Og hun skulle selvfølgelig også med på busturen, så vi fangede derfor lige alle, en kort stund, for at hylde Pia.

Pia har via sine børn, fået interessen for fodbold. Pia har siden 2009 været med i bestyrelsen, og fra 2015 blev hun formand for fodboldklubben, som siger: ”Pia gør ikke noget halvt, men følger det helt til dørs og sætter sig 100% ind i tingene - Pia er en arbejdshest og bruger tit og ofte hendes fridage på at rydde op nede i kælderen, samle løse bolde og affald op på gåtur med hunden, ordne spilletøj, køre i Intersport, deltage i diverse møder, ordne kontingent, besvare og sende mails, og redigerer hjemmesiden”

Udover arbejdet i bestyrelsen - hvor hun påtager sig en del opgaver, hjælper hun ved Kiwi Cup, Jutlander Bank Cup, Sæbekasseløb, diverse afslutningsfester ungdom og senior og de sidste par år også Bierfest.

Pia støtter selvfølgelig op omkring den nye kunststofbane, og fik sig til Bierfesten i år, en sludder med TV Nords ”Mogens kom forbi” – om den støtte som nu også Bierfesten giver til den nye kunststofbane. Det er imponerende hvad Pia når at være med i, for hun har vel kun 24 timer i døgnet ligesom alle os andre ?

Flere af os har i mange år arbejdet sammen med Pia, og kan kun sige, at hun er en arbejdsbi. Hun vil helst gøre alle tilfredse - og har taget ”flere kampe” for at får styr på det hele.

Pia har også tidligere været omkring håndboldafdelingen og SIH, men vi må sige at det er fodbolden Pia brænder for. Det kan tydelig mærkes.

Et stort TILLYKKE med SPAR NORD og SIH’s LEDERPRIS  - Pia

På SIH’s vegne – Marlene Høst Christiansen