Tekst og billeder tilsendt af Bo Langberg Købere af billetter til Revyen 09

mailto:webmaster@ikrosendal.dk

Salg af billetter til revyen 08 Salg af billetter til revyen 07  
 
Så kom Døstrup sogn for alvor på landkortet, manden fra heden, eller Hedemann med fornavnet Jørgen, skal sammen med 20 venner deltage i en nu næsten udsolgt Rosendalrevy. Vi ville gerne have haft et billede af han yndige kone, som er en del kønnere end Jørgen , dette blev dog afslået, måske du Erik (fotograf & webmaster), kan fange Døstrups dronning med din linse. Vi takker Døstrup for den store opbakning. Her er ”Jern-Henrik”fra cymo centret, Hobros lokale cykelhandler.Henrik får følgeskab af sin yndige kone, og en håndfuld venner, kilder tæt på henrik fortæller, at det Winnie (Henriks kone), der har stærke rødder i Hørby. Jeg tvivler på de er i stand til at cykle hjem, hvad tror i andre?
 
Her har vi Bjarne og Doris.

Bjarne har billet, det har Doris ikke, det kan jeg ikke forstå ?
Niels Peter er endnu en af vores trofaste kunder, delight. Han havde ryddet op på skrivebordet den dag jeg besøgte ham, hvilket nu ikke kunne ses. Deraf kommer også Niels Peters motto: hvis et rodet skrivebord, tyder på et rodehoved, hvad gør så et tomt skrivebord? Det kan der være noget om.
 
Så kom ”Guldkongen fra Hobro” også blandt deltagerne i årets revy, det plejer at smitte af på barsalget. 14 billetter har den lokale ”guldkonge” sikret sig. Peter plejer at hive det meste af Kirkegaardsvej med, og det må siges også, at være tilfældet i år, gad vide om ”mini” Kejser også kommer ? Først reddede de Hørby Kirkeby, nu bakker de også op om den lokale revy. Vi vil gerne byde velkommen til fru Anne Mette og byggematador Kim Kristensen, bedre kendt som dem med alle børnene. Familien Kristensen har købt 4 billetter, så Susanne og Tommy også kan komme lidt ud.
Men hvad med LEMTOFT, hvor bliver du af?
 
Her ses Højen & Thøgersen, tilflytterne fra Stenild. Disse pragtfulde unge mennesker, som bor i frk. Højens barndomshjem på syrenvej er nu også blandt revy publikummet. Sammen med en tidligere klat maler og et par andre, har de reserveret ”Syrenvejsbordet”. Velkommen tilbage til Hørby.

Så er Peter & Pia igen på banen til revyen, dette unge par blev ”fanget” da de befandt sig på den store legeplads.
Dette fantastiske billede taler næsten for sig selv, Pia med lidt vind i håret, leder tankerne hen på ”den lille havfrue”.
Gad vist hvornår resten af spiraeavej dukker op og køber billetter ?

 
Hvem husker ikke disse 2 nuttede selvbyggere, da de for 3 år siden stod klar til revy, da var der kun skillevægge i deres drømmehus.
Nu er huset færdigt, ja selv Tommys skur, mangler kun enkelte småting. Vi byder velkommen til revy 09, hvor der selvfølgelig kan sættes penge på om Helena holder til senere end 21.00. satserne er som følger før 21 odds 1,00 efter 21.00 odds 16,50. Det er dog Revyudvalget der ene og alene afgør hvem der kan spille.

Hørbys fortabte søn vender hjem.
Grundlæggeren af Hobros første portvinsklub, samt fandenivoldsk fodboldtræner i IK Rosendal.
Det er med glæde at vi kan meddele, at det lokale islæt sammen med sin søde kone Ingeborg (oprindelig døbt Mette), nu også har fundet vej til Rosendalrevyen

 
Så er Ivan tilbage til lørdagens arrangement, efter blot et enkelt år på ”fredagsholdet”.
Ivan blev den første billet køber til Rosendalrevyen 2009, men mon ikke Hanne står bag, Ivan har vel aldrig været for hurtig.
Tak til Ivan og Hanne for den hurtige tilmelding.

Chef chauffør og førsteholdstræner Henrik Christiansen er også med på banen, når det gælder revy.

Henrik og fru Joan er faste gæster til revyen, de kommer fra Hørby Kirkeby, men har stamplads sammen med multebærvej, Så nu er bordet reserveret Lotte.

 
FORSIDE SIH FODBOLD GYMNASTIK HÅNDBOLD BADMINTON NYHEDER/FOTO PETANQUE FOLKEDANS STØTTEFORENING HALLEN