Tekst:  Marlene Høst

2018-03-18 Klik her for video på 4 min med kåring af årets leder PERNILLE VILLADSEN

Pernille har gennem adskillige år brugt utallige timer i og omkring IK Rosendals gymnastikforening, både som bestyrelsesmedlem, træner, mentor og især som kontaktperson for foreningens mange instruktør og hjælpeinstruktører.
 
Pernille går altid i forreste række med ideer til udvikling af gymnastikken, nye kurser og spændende nyheder til gymnaster. Hun melder sig altid på banen med en ekstra hånd, når opgaver skal løftes i foreningen og sætter også gerne sin egen familie i sving med opgaver, til glæde for store og små gymnastikvenner.
 
Pernille bidrager med glæde og stor engagement i foreningen, hvilket også betyder at alle, børn som voksne kender prismodtageren rigtig godt og gerne henvender sig for gode råd, det er der altid tid til.
Pernilles utrættelige arbejde med at dygtiggøre gymnasterne og skabe en god idrætskultur, har gjort at foreningen sæson efter sæson kan tilbyde gymnastikhold til alle aldersgrupper og niveauer.
 
Hun ser muligheder i de unge mennesker og får skabt en fantastisk stemning omkring trænerkulturen, hvorfor hun også ofte er at finde i hallen, hvor hun gang på gang formår at finde nye dygtige hjælpere til vores trænerkorps.
 
Pernille er indbegrebet af en stor foreningsildsjæl, og vi håber hun mange år ud i fremtiden har tid og energi til fortsat at være en aktiv del af IK Rosendal gymnastik.
 
STORT TILLYKKE Pernille
 
Med venlig hilsen
 
Marlene Høst Christiansen