Holdturneringsfinaler
I denne sæson har vores spillere skabt nogle rigtig gode resultater i holdturneringen. Det var så gode resultater, at både vores U13D, U15 D og U17/U19 C hold vandt deres respektive puljer. Derfor var alle 3 hold med til kredsmesterskaberne for hold, som blev afholdt søndag den 23. marts. U13 og U17 holdet skulle en tur til Stidsholt, og U15 holdet kunne nøjes med at køre til Øster Hurup. U13 skulle af sted kl. 7.15 for at være klar til at spille kl. 09.00 mod Skovgaard/Brovst i semifinalen. Denne holdkamp blev vundet 5-1, så der skulle spilles finale kl. 12.00 mod Bælum-Solbjerg. Det store i denne holdkamp var, at der var rigtige dommere til at dømme kampene. Endelig da finalen skulle spilles, var alle spillere på begge hold noget betuttet over at have de dommere. Men efter de havde vænnet sig til det, blev det en rigtig god holdkamp. Efter nogle kampe der kunne have gået til begge sider tabte Rosendal desværre 5-1. Men stadig et flot resultat af holdet, specielt taget i betragtning af, at vi stillede med 2 U11 spillere, som vi har gjort hele sæsonen.
Vores U17 hold skulle spille semifinale mod Gjøl lige efter den tabte finale i U13. Vores spillere gik frisk til opgaven, det tog ikke lang tid for vores spillere at vinde 6-0, så endnu en finaleplads var hjemme for klubben. Finalen skulle spilles kl. 16.30 mod Gistrup. Under opvarmningen kunne man hurtigt se, at det blev en god og lige holdkamp. De 2 doubler blev spillet først, og vores 1 double tabte i 2 tætte sæt, så vi skulle håbe på en sejr til vores 2. double. Efter en rigtig tæt kamp og ved stillingen 19-20 til Rosendal i tredje sæt, kom der en net ruller på servereturneringen fra vores side, så vi vandt 21-19. Så skulle 4 singler i gang, og efter en sejr i 2. og 3. single skulle der vindes en enkelt mere, for at vi havde vundet. Den udeblev da vores 4. single tabte 3. sæt i om bolde, og 1. single tabte 3. sæt 18-21. Som spået var holdkampen tæt og skulle afgøres i golden set, hvor man skal finde 2 spillere, som ikke har spillet sammen i double og afgøre det hele i et enkelt sæt. Nogle af vores spillere havde tabt holdfinalen sidste år netop i golden set 20-22, så vi blev enige om, at det ikke skulle ske igen. Efter et fornemt sæt vandt Rosendal 21-12, og så kunne jublen bryde ud, da vi var blevet kredsvindere for hold. Rigtig flot resultat.
Efter et flot resultat i Stidsholt, var øjnene rettet mod Øster Hurup hvor vores U15 hold spillede. De 5 stærke piger fra Rosendal Badmintonklub vandt overbevisende i semifinalen mod Gjøl, hvorefter en nervepirrende og spændende finalekamp mod GUG endte 3-3. Kampen blev derfor også afgjort i et fantastisk velspillet golden set. Pigernes evner og kampgejst overraskede drengene fra GUG. Pigerne vandt sættet 21-18, og dermed kunne sejren fejres.
Efter nogle rigtige flotte resultater i holdturneringen, er øjnene nu rettet for de fleste spillere mod nogle store stævner i påskeferien og weekenden efter, hvor der skal spilles DM individuelt.


U13 holdet bestående af fra venstre:
Daniel Grøn, Magnus Pedersen, Victor Andersen, Matti Nielsen, Daniel Hansen og Mille Pedersen

 


U15 holdet bestående af fra venstre:
Kamilla Trosborg, Simone Brodersen, Kirsten Brodersen, Julie Zandersen og Nikitha Nesen

 


U17 holdet bestående af fra venstre:
Mikkel Buur Andersen, Mikkel Brodersen, Simon Pii Andersen, Patrick Nielsen og Lotte Pedersen