Opslag fra forsiden

 

Tilsendt af  Mette Juul-Nyholm
Vi byder vores nye SportsCafé bestyrer Lone og vores nye halbestyrerassistent Leif hjertelig velkommen til Rosendal Idrætsforum. Lone & Leif vil være at finde i hallen hver dag. SportsCaféen åbnede mandag den 11. august 2014. Den vil have åbent til kl. 22.00 hver dag. Lone vil løbende melde ud med nyheder fra SportsCaféen - menuer - priser mm. som hun kommer til at køre med.

På billedet ses drenge fra IK Rosendals U11 hold modtage nye bolde sponsoreret af Danske Bank. Tak til Kasper og Morten som mødte op fra banken for at overrække på grønsværen. Vi i fodboldafdelingen er dybt taknemmelige for at Danske bank har lyst og mulighed for at støtte fodbolden i Rosendal.VINDER AF 1. PRÆMIEN – i årets julekalender blev Karin Larsen, Hobro, som her får overrakt
en Microsoft Tablet af Peter Nielsen Expert Hobro, og Marlene Høst Christiansen SIH, I.K.Rosendal.
Holdsamarbejdet mellem IK Rosendal og Hobro IK, som har gået under navnet Team Hobro, har haft en helt forrygende efterårssæson >>>>>>>>

SUCCES I BARCELONA
Holdfællesskabet Arden/Rosendal var i efterårsferien til deres fjerde internationale turnering og igen med bragende succes.
Efter en indledende pulje hvor Kiew, Team Østvensyssel og Taulov blev besejret og et uafgjort resultat mod Frederikshavn, blev vi toer i puljen pga dårligere målscorer end Frederikshavn.
Men dette rakte til semifinalen som den bedste af de tre toere. I semifinalen mødte holdet Lundergård som efter en hårdt spillet kamp blev slået 1-0, i en kamp med rødt kort til modstanderholdet, hvor vi derefter kunne få brugt truppen og spare kræfter til finalen en time senere.
I finalen stod vi overfor Hareskov, som havde slået Frederikshavn i den anden semifinale og her viste drengen klasse og satte modstanderene unde pres fra kampens start og Andreas Bisgaard sparkede et langskud ind i krogene fra 30 mtr. afstand og så holdt defensiven kampen ud og kunne modtage den store pokal efter behørig hyldest med nationalmelodi og "we are the champions".
En helt igennem vellykket tur sammen med to pige/damehold fra Arden.
Hvor der selvfølgelig også var tid til seightseeing i Bacelona med bla. Nou Camp og Ramblaen og strandture.
Henrik Andersen

HVEM VAR DET DER VANDT I .......

Efter en super kamp af U 18 drengene i håndbold, vandt vi kreds cuppen med 27-21 over AIA Tranbjerg for kreds 4, 5 og 6. Stort tillykke med sejren drenge, og den store pokal.

Flot pris til vores ildsjæl formanden for Ik Rosendal fodbold Merete Andersen. Stort tillykke fra hele IK Rosendal. Hilsen Pia Poulsen

2013-04-06 Sæsonstart i IK Rosendal PETANQUE med indvielse af 4 nye petanque bane
Succesfuld udlandstur for holdfællesskabet Arden/Rosendal
U15 mesterrække holdet fra Arden/Rosendal var i påsken deltagere i en stærkt besat international turnering i Holland, bestående af Franske, Belgiske, Tyske, Hollandske hold samt Arden/Rosendal, som var det eneste danske hold.
Tur til De vestindiske Øer
Tyve folkedansere og tre spillemænd fra IK Rosendal og Hvilsom folkedanserfoeninger er netop kommet hjem fra en oplevelsesrig fjorten dages tur til De vestindiske Øer.
Vi har boet på St. Croix og St. Thomas, og været på en heldagstur til St. John, hvor vi har set fantastisk natur, skønne strande og historiefyldte byer, og fået et godt indblik i kolonitidens og slaveriets rædsler. Der blev endvidere tid til at danse til Transferdagen (dagen hvor øerne overgik til USA), på en skole og et plejehjem. Vi har oplevet kirkegang og fået smagt på den lokale rom i mange variationer.
En helt igennem vel tilrettelagt tur, som er kommet i stand på foranledning af vores leder Jonna Villadsen, og Knud Larsen der har mange kontakter til De vestindiske Øer
Det skete under revyfesten i Rosendals Idrætsforum lørdag aften. Tekst Marlene Høst.  Fotos: Henrik Spanggaard

SIH og SPAR NORDS LEDERPRIS 2013  (5000 kr.) gik til formanden i SIH Marlene Høst Christiansen. Hun er fodboldens repræsentant i SIH, men brænder for at alle står sammen i samtlige afdelinger.
 Tekst (Merete Andersen) om Marlene Høst finder du her

Sportscafeén uddelte til revy festen, 9.500 kr til hver af I.K.Rosendals foreninger: fodbold, håndbold, gymnastik og badminton. Dette for deres flotte frivillige indsats i Sportscafeén, i det forgangne år.

Kjeld Højen Christensen modtager en gave fra Støtteforeningen, for sit store frivillige arbejde i I.K.Rosendal. Kjeld har gennem mange år, været et stort aktiv i foreningen. Kjeld har sin daglige gang i hallen, og giver alle en hjælpende hånd.

Revy’holdet takker af for nu – og der var blomster til både Niels Leth Sørensen og Jette Brix som begge har været med i alle 16 år. Det samme har Hanne Lakmann fra festudvalget, så hun fik også en fin buket med hjem.
 

Støtteforeningen har i forbindelse med det nye HAL PROJEKT stået for forplejning af mad og drikkevarer, til de mange frivillige som har ydet en kæmpe indsats. Derfor er vi stolte af, alligevel at kunne uddele 10.000 kr til hver klub. (fodbold, håndbold, badminton og gymnastik) som er de 4 store foreninger der ”leverer en masse frivillige” til at hjælpe til i Sports Cafe´ en. Har du lyst til at være med, så kig endelig ind, vi har ofte ret travlt, og kan altid bruge en hjælpende hånd.