Fodbold opslag fra IK Rosendal's forsiden
 
2015-03-08 Træningsstart for de små fodboldspillere i IK Rosendal

Arnhem Cup i Holland 22-25 Maj 2015
Tak for lån af jeres søde piger, synes vi har haft en SUPER god tur til Arnhem Cup i Holland og har indtryk af at alle har hygget sig, det hjælper jo også på det når man køre i bus med 16 stk. ”friske” U13 drenge fra Hammerum.

Tak for lån af jeres søde piger, synes vi har haft en SUPER god tur til Arnhem Cup i Holland og har indtryk af at alle har hygget sig, det hjælper jo også på det når man køre i bus med 16 stk. ”friske” U13 drenge fra Hammerum.

Det var et godt stævne, mange lige og gode kampe spillede 3 kampe lørdag. Højslev Station (uofficielle danske mestre fra 2014) 0-0, Delbrücker SC fra Tyskland vandt 1-0 & mod ESA MD2 fra Holland vandt 4-0, så vi skulle spille om at blive 1 til 6 søndag.

Første kamp Søndag faldt sådan ud at vi med en sejer over SC Münster fra Tyskland var sikker på semifinale, vi kommer foran 2-0 i løbet af de første 5 min. De får et lidt dumt mål til 2-1 sidst i første halvleg og resten af kampen bliver meget nervøs, men vi holder den og er i semifinalen, her venter Eimsbütteler TV fra Tyskland (som har vundet alle deres kampe) vi taber 1-0 til nogle meget store og stærke tyske-piger, bronze kampe bliver så mod et andet dansk mesterrække hold Hatting-Torsted FU en kamp der ender 0-0 og som vi så taber efter straffespark (som vi nok skal begynde at øve ”lidt” på). Så status er.: 12 hold i U 13 rækken hvor vi bliver en MEGA flot nr. 4, vi spiller uafgjort med dem der får Guld & Bronze, Super piger vi tager meget med herfra. 

Et godt og gennemtestet stævne, er der nogle der gerne vil vide mere om stævnet eller turen er de meget velkommen til at kontakte mig (Peter).

Tak for en SUPER god tur piger….. Anette & Peter

 

2014-08-12 Tilsendt af  Bo Langberg
U12 drengene deltog for 5 år i træk i Ramsing cup og skulle forsvare sidste års 3 plads, det gjorde de på fornemste vis ved at vinde samtlige kampe med flot spil og fight, det var derfor yderst fortjent, at de efter en sikker 1-0 sejr i sidste kamp kunne kravle øverst på skamlen som suveræn vinder af Ramsing cup 2014.
Tak til alle for god opbakning og hygge.

2014-08-12 Tilsendt af Jan Giversen

Rosendals U14 drenge strøg helt til tops ved dette års Ramsing cup.
De 9 drenge viste stor fighter vilje og holdånd.
Dette bragte dem ubesejret gennem cuppen med 5 sejre og en enkel
uafgjort.
Der var ingen tvivl om at de var de rigtige vinder af dette års Ramsing cup.
U15 drenge har deltaget i Ålborg City Cup d. 29 – 31 maj og vundet en flot 3 plads.
Indledende runde torsdag og fredag blev startet mod arrangør holdet Ålborg Freja hvor det blev en sikker 4-1 sejr, derefter 10-0 sejr over Uppekrå IF fra Sverige, 2-1 sejr over S.V. Nieuwleusen fra Holland og sidst 1-0 sejr over Oppegård IL fra Norge, derefter var puljesejren hjemme og vi var klar til Kvartfinalerne.
Kvartfinale modstanderne var tyske SV Henstedt som var et utrolig stærk fysisk hold med en stærk defensiv, men det lykkedes os efter et længerevarende pres at få en fortjent 1-0 sejr. Semifinale modstanderne blev Søgne FK fra Norge det blev en lige kamp men med Rosendal som det stærkeste hold desværre lykkedes det ikke helt at få det samme spil som i de foregående kampe så vi fik ikke scoret og det blev 0-0 hvorefter vi gik direkte til straffesparkskonkurrence, som vi desværre tabte, i kampen om 3 pladsen blev det en sikker 4-0 sejr over Fløy IL fra Norge.
En flot præstation af drengene og vi har haft en fantastisk tur til et godt organiseret stævne, med masser af hygge, kortspil og god fodbold.
KJ & Martin
2014-05-12 Her ses IK Rosendals U12 fodbol piger med nye bolde fra Kiwi Minipris. Vi takker Jacob fra Kiwi som har sponseret 18 nye bolde til klubben.
Tilsendt af Pia
På billedet ses drenge fra IK Rosendals U11 hold modtage nye bolde sponsoreret af Danske Bank. Tak til Kasper og Morten som mødte op fra banken for at overrække på grønsværen. Vi i fodboldafdelingen er dybt taknemmelige for at Danske Bank har lyst og mulighed for at støtte fodbolden i Rosendal.

Årgang 2002 pigerne fra IK Rosendal var i Ravnkilde og spille sidste runde i DBU A-rækken.

Pigerne spillede første kamp mod Bælum/Solbjerg IF og vandt 10-0 anden kamp var mod Rebild Syd her vandt pigerne 3-1, pigerne har spillet et supert flot efterår.

Holdet bestod af.: Maria B, Mille W, Signe, Maja, Laura, Maria M, Marie & Mille L og holdet ses her med deres flotte guldmedaljer. Tilsendt af Peter Bøgh Rasmussen

Holdsamarbejdet Arden/Rosendal fungerer med succes. Efterårs sæsonen er afsluttet og klubbernes førstehold kunne med tre spillerunder tilbage kalde sig for kredsvindere, og skal efter nytår spille med på landets næst højeste niveau - Mesterrække 1. Sæsonen bød på syv sejre, to uafgjorte og kun et enkelt nederlag så har holdet har været suveræn i sin kreds. Så en spændende og udfordrende forårssæson venter. Mvh. Henrik Andersen
SUVERÆN START FOR U13 DRENGENE FRA TEAM HOBRO
Det nystartede samarbejde mellem IK Rosendal og Hobro IK, som har gået under navnet Team Hobro, har i den første halvsæson været en kæmpe succes med over 40 spillere til rådighed for de 3 hold.
3. holdet har haft en meget hård sæson, da de ofte har mødt meget stærke modstandere men trods dette har de formået at holde humøret højt gennem hele sæsonen.
2. holdet har spillet rigtigt godt og var meget tæt på 2. Pladsen i puljen efter suveræne ASV. Det har været kendetegnet for holdet, at de har spillet så godt, at flere af modstanderne har spurgt efter hvor mange 1. Holds spillere, som holdet har været forstærket med. Til dette har vi i alle kampe kunne sige, at det har vi ikke haft behov for, da vi har så mange spillere at tage af har vi ikke trukket spillere ned med i stedet suppleret med spillerne fra 3 holdet.
1. holdet har ført rækken hele sæsonen og det blev til en suveræn oprykning til Mesterrække 2. I de 10 kampe blev det til 9 vundne kampe og kun 1 uafgjort kamp og en samlet målscore på 39-9. Så der venter en meget spændende sæson til foråret, hvor modstanden bliver yderligere skærpet.
Vi håber på yderligere tilgang af spillere i løbet af vinteren, hvor vi fortsætter træningen, så vi kan stille med 3 rigtigt gode 11-mands hold i turneringen til foråret.